از شیر گرفتن کودک

روش مناسب از شیر گرفتن کودک

دوست عزیز ، برای از شیر گرفتن نوزاد خود ، باید این کار را به تدریج و کم کم شروع کنید.

بهترین زمان برای از شیر گرفتن نوزاد بین 1-2 سالگی است. البته ، سعی کنید نوزاد خود را قبل از 2 سالگی از شیر بگیرید ، زیرا در حدود 2 سالگی ، کودک بیشتر می فهمد و بعداً سینه مادر را ترک می کند ، بنابراین ممکن است مشکل تر شود. از شیر گرفته شده

از پایان 4-6 ماهگی ، علاوه بر شیر مادر ، غذاهای کمکی نیز باید به نوزاد داده شود که با فرنی شروع می شود و به تدریج سوپ ، زرده تخم مرغ ، ماست و میوه و … به آن اضافه می شود.

بنابراین تا پایان سال ، کودک می تواند بیشتر غذاها را بخورد. بنابراین دیگر نمی توانید به او شیر بدهید و می توانید به جای آن شیر پاستوریزه بدهید.

مراقب باشید غذاهای زیر را به کودک زیر یک سال ندهید تا از حساسیت غذایی جلوگیری شود.

شیر گاو – سفیده تخم مرغ – انواع توت ها – کیوی – گیلاس – گیلاس – بادام زمینی – پنیر – شکلات – میگو – فلفل – ادویه جات ترشی – نمک – نوشابه های گازدار – نخود و نخود – عسل – اسفناج – کلم – قهوه و چای – آجیل – سوسیس – ذرت – انگور – کشمش.

هر زمان که دیدید تغذیه تکمیلی نیازهای تغذیه ای کودک شما را برآورده می کند و اگر به نوزاد خود شیر ندهید ، به سلامت شما آسیبی نمی رسد ، می توانید شیردهی را متوقف کنید.

البته زمان از شیر گرفتن بستگی به وضعیت مادر و نوزاد دارد. گاهی مادر شاغل است و می خواهد بچه را سریعتر از شیر بگیرد.

اما اگر مادر خانه دار باشد و مشکلی نداشته باشد ، می تواند بیشتر به نوزاد شیر دهد. یا اگر نوزاد ضعیف و لاغر است ، باید علاوه بر غذاهای کمکی ، مدت بیشتری از شیر مادر تغذیه کند.

با این حال ، برخی از متخصصان توصیه می کنند که شیردهی به دلایل زیر تا پایان دو سال ضروری است.

زیرا:

۱. هنوز بهترین منبع پروتئین برای نوزاد است.

۲. حداکثر 30 درصد کالری مورد نیاز خود را تأمین می کند.

۳. مواد ایمنی موجود در آن دارای طیف وسیعی از حفاظت برای کودک می باشند و این کودک نوپا که بسیار تحرک و فعال است و با لمس همه جا و همه چیز ، به راحتی خود را در معرض بیماری قرار می دهد و باعث حفظ اسهال و سایر عفونت ها می شود.

۴.تکامل عصبی و روانی کودک را که با شیر مادر شروع شده بود ، با تداوم و تداوم آن در سال دوم زندگی تکمیل می کند.

۵. نیازهای عاطفی و روانی او را که برای رشد و نمو ضروری است برآورده می کند.

۶. با كاهش فراواني بيماري ، تأثير بسزايي در شرايط رواني ، رواني و اقتصادي خانواده دارد.

۷. بیشتر کودکان در روزهای بیماری بی اشتهایی دارند و چیزی به اندازه شیر مادر نمی خواهند و این منبع غذایی به آنها در بهبودی در روزهای بیماری کمک می کند.

۸. سرانجام ، در طول اسهال و استفراغ ، هیچ چیز برای نوزاد بیشتر از شیر مادر قابل تحمل نیست.

نکات مهم در تغذیه کودک در سال دوم زندگی شامل موارد زیر است که باید به آنها توجه کنید:

۱-ادامه تغذیه با شیر مادر همچنان مورد تأکید است

۲- شیر مادر باید بعد از تغذیه نوزاد داده شود.

۳- دفعات تغذیه به جز شیر مادر 4 تا 5 بار در روز است.

۴- هنوز تغییراتی در غذا وجود دارد تا هضم آن آسان تر شود. زیرا اگر غذا به یکباره و به شکل آنچه روی میز خانواده است به کودک داده شود ، ممکن است هضم آن برای او مشکل باشد. به عنوان مثال ، بهتر است برنج صاف و کاملاً نرم باشد. می توان آن را با کمی آب خورش نرم کرد و به کودک داد.

۵- نیاز نوزاد به کلسیم و پروتئین با شیر مادر و میزان ماست پاستوریزه ای که روزانه می خورد تأمین می شود.

۶- سفیده تخم مرغ به تدریج مانند زرده تخم مرغ شروع می شود ، کاملاً پخته و سفت می شود و به تدریج یک سفیده تخم مرغ کامل را مصرف می کند. می توان آن را یک روز در وسط یک تخمک کامل به نوزاد داد.

۷- کودک باید در غذا خوردن مشارکت فعال داشته باشد و غذا را با دست یا با قاشق کوچک گرفته و به دهان ببرد.

۸- از 11 ماهگی به بعد ، وقت آن است که از غذاهای خاص به غذای سفره خانواده بروید.

۹- لوبیا غذاهایی با پروتئین ، کربوهیدرات و مواد معدنی است. در سال دوم ، به تدریج انواع حبوبات مصرفی را افزایش دهید. می توانید آنها را با سیب زمینی و روغن یا کره ، ترجیحاً روغن زیتون ، به کودک بدهید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 12 =