گوشت گاو یاگوسفند

گوشت گاو بهتر است یا گوسفند؟

نخوردن گوشت باعث کم خونی و مشکلات و اختلالات عصبی می شود.

انواع گوشت به غیر از فرآورده های گوشتی (سوسیس ، کالباس ، ناگت و …) در هرم غذایی جایگاه ویژه ای دارند و این گروه هرگز نمی تواند جایگزین سایر گروه های غذایی شود.

ویتامین 12 ، روی ، آهن قابل جذب و اسیدهای آمینه ضروری از جمله مواد مغذی هستند که در سبزیجات ، میوه ها ، شیرینی ها ، چربی ها و غلات وجود ندارند یا آنقدر کوچک هستند و جذب نمی شوند که اگر رژیم غذایی کاملاً گیاهی باشد ، بدون شک شخص دچار مشکل می شود. از بیماری حاد یا عوارض مزمن ناشی از کمبود این مواد مانند عقب ماندگی رشد ، ناتوانی جنسی ، سقط جنین و نارس ، ناباروری ، کم خونی و مشکلات و اختلالات عصبی ، که معمولاً دیر است و در عین حال جبران و درمان آنها مشکل است. در نتیجه ، مصرف متعادل و توصیه شده انواع مختلف گوشت ضروری است.

اول از همه ، لازم است بدانید که گوشت شامل مجموعه ای از بافتهای عضلانی (اسکلتی) لاشه همراه با بافتهای چربی است. در حالی که گفته می شود اندام های داخلی حیوان مانند قلب ، کبد ، کله پا ، زبان و … آنها اندام های گوشتی هستند ، هر دو پروتئین هستند ، اما از نظر کیفیت و ارزش ، گوشت قرمز از لاشه حیوانات دارای اولویت مصرف است.

انواع مختلفی از گوشت قرمز بسته به نوع دام وجود دارد که در بین آنها گوشت گاو ، گوسفند ، گاو ، گاومیش ، بره ، شتر و شکارچی وجود دارد. اما س theال این است که گوشت حیوانات اهلی چه ویژگی های تغذیه ای متمایزی دارند؟

گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند کلسترول پایین‌تری دارد.

گوشت گوساله بهتر است یا گوسفند؟

بسیاری از خانواده ها معتقدند که گوشت گوسفند ارزش غذایی بیشتری نسبت به گوشت گاو دارد و چون بافت صاف و لطیفی دارد و طعم و عطر دلپذیری به انواع غذاها و خورش های سنتی می افزاید ، آنها فقط گوسفند را دوست دارند و هیچکدام. دوست داشتن دوست ندارد. درست است که گوشت گوسفند مطلوب ترین مزاج را دارد و سرعت هضم آن سریعتر از گوساله است و بافت صاف و طعم مطبوعی دارد ، اما باید بدانید که گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش غذایی برابر هستند. و مقدار روی ، آهن. و ویتامین 12 در آنها یکسان هستند با این تفاوت که گوسفند بسیار چرب است و کلسترول و تری گلیسیرید را در خون افزایش می دهد ، اما گوشت گاو علاوه بر چربی کمتر ، کلسترول کمتری نسبت به گوسفند دارد. بنابراین ، افرادی که دارای چربی خون بالا ، مشکلات قلبی و دیابت هستند باید بره را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

تحقیقات نشان می دهد که گوشت گاو برای بدنسازان مفید است و به افزایش سطح تستوسترون کمک می کند. با این حال ، اگر این حیوان در طبیعت پرورش داده شود و رژیم غذایی طبیعی تری نسبت به گوساله های مزرعه داشته باشد ، ارزش غذایی بالاتری دارد ، طعم آن شبیه گوسفند است و چون حجم پروتئین بافت آن در مقایسه با گوشت گوسفندی بیشتر از بافت چربی است ، که به افزایش قدرت و توده عضلانی برای بدنسازان. با این حال ، مصرف بیش از حد گوشت گاو می تواند باعث تجمع چربی در شکم و پهلوها و افزایش چربی در خون شود.

همچنین بدانید که گوشت گاو چربتر و دیر هضم تر از گوشت گاو است.

گوشت بره بیشترین میزان ویتامین‌های گروه B را داراست.

ارزش غذایی گوشت بره

اگرچه بره بافت ماهیچه ای متراکم و حجیم ندارد ، اما بیشتر مردم آن را به بره ترجیح می دهند زیرا دارای رنگ صورتی خوب و حداکثر مقدار گوشت و حداقل مقدار چربی است. اما ویژگی های بارز بره چیست؟ توصیه می شود؟ گوشت بره از نظر تردی و خوشمزه بودن در بین سایر گوشت های حیوانی اولین است و قابلیت هضم بالایی دارد.

این گوشت حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن است و می تواند برای ساختن بافت های جدید مفید باشد. گوسفند دارای مقدار قابل توجهی فسفر به همراه کلسیم و آهن است و سرشار از ویتامین های گروه  به ویژه 12 است. این گوشت برای بهترین طعم و کمترین میزان چربی گزینه مناسبی است.

میزان پروتئین گوشت بوفالو با گوشت گاو برابری می‌کند.

گوشت گاو یا بوفالو؟

ممکن است گوشت گاومیش یا گاومیش ندیده باشید. ممکن است شما گوشتی با طعم ، رنگ و بافت متفاوتی نسبت به گوشت گاو خورده باشید ، اما متوجه نشده اید که گوشت چیست. بوفالو یک حیوان سه منظوره مفید است ، به این معنی که شیر ، گوشت و قدرت خوبی دارد ، اما مشتری به دلیل تعدادی از ویژگی های نامطلوب ، گوشت را خیلی دوست ندارد.

گوشت گاومیش خام یا خام دارای رنگ قرمز بسیار روشن است و ممکن است از تفاوت رنگ آن با سایر گوشت ها شگفت زده شوید. این گوشت هنگام پخت بسیار تیره تر و مات تر از گوشت می شود. وقتی آن را له می کنیم ، شبیه یک خمیر آبدار و بسیار نرم می شود ، اما وقتی پخته می شود ، بافت آن سفت می شود و طعم خوبی ندارد ، مگر اینکه طعم آن را با کمک برخی ادویه جات مخفی کنیم.

تحقیقات نشان می دهد که میزان پروتئین این گوشت برابر با گوشت گاو است ، اما چربی و کالری آن 1.5 تا 2 برابر بیشتر از گوشت گاو است. میزان ویتامین  و کلسیم موجود در گاومیش کمتر است ، اما برابر با مقدار فسفر ، آهن و پتاسیم در گوشت گاو است ، با این تفاوت که سدیم موجود در گاومیش کمی بیشتر است. گوشت بوفالو از محبوبیت کمتری در بین مصرف کنندگان برخوردار است زیرا کیفیت و ارزش غذایی پایین تری دارد و ظاهر ، بافت و ویژگی های پخت آن نامطلوب است.

از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر استفاده می شود.

گوشت شتر در ترازوی تغذیه

در آموزه های اسلامی ، مصرف گوشت شتر به دلیل ویژگی های متمایز آن در مقایسه با گوشت حیوانات دیگر بسیار توصیه شده است و خوشبختانه این گوشت از دیرباز طرفداران زیادی پیدا کرده است. آموزه های دینی می گوید که گوشت شتر قدرت و استقامت جسمانی را افزایش می دهد ، اعصاب و قدرت جنسی را تقویت می کند ، از اختلالات رشد جنین جلوگیری می کند و مصرف آن برای زنان باردار ، زنان شیرده ، دانش آموزان ، ورزشکاران و افراد مسن توصیه می شود.

این گوشت شبیه گوشت گوساله است و همانطور که اکثر خانواده ها از سفتی و ماندگاری این گوشت شکایت دارند ، باید بگوییم که اگر از گوشت شتر جوان استفاده می کنید ، بافت نرم و خوشمزه ای دارد ، همچنین برای آسیاب و کباب مناسب است. پروتئین و چربی کمتری نسبت به گوشت گاو دارد ، اما دارای سدیم زیاد و پتاسیم کمی است که به تحمل کم آبی بدن شتر مربوط می شود.

گوشت شتر آهن و روی کمتری نسبت به سایر حیوانات دارد ، اما در ماهیچه های ران فسفر ، کلسیم و ویتامین  بیشتری دارد. همچنین بد نیست بدانید که از قوراقچه و قوز شتر در درمان ساق پا و کمردرد و دردهای روماتیسمی استفاده می شود.

مصرف گوشت تعدیل یا تعطیل؟

بسیاری از مردم معتقدند چون گوشت قرمز دارای تری گلیسیرید و کلسترول بالا است ، باید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنند. اگر بدن مصرف کلسترول را متوقف کند در صورت توقف ، در نتیجه طبق مکانیسم طبیعی بدن ، آنزیم تولید کننده کلسترول در کبد فعال شده و کلسترول تولید می کند. بیش از حد و منجر به افزایش کلسترول خون می شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 11 =