یکی از مهم‌ترین ابزارهای درمان دردهایی که منشأ عصبی دارند آموزش ابراز احساسات است‎

معجزه ی ابراز احساسات

آیا تا به حال به دلیل درد در قسمتی از بدن به پزشک مراجعه کرده اید و پس از معاینه و حتی پس از آزمایش و مراحل مختلف تشخیصی ، از دکتر این جواب را دریافت کنید که “شما از نظر فیزیولوژیکی و” از نظر پزشکی کاملاً سالم هستید و وجود دارد مشکل خاصی وجود ندارد. “

هنگامی که تحت پیگیری قرار می گیرید ، پزشک به جمله قبلی خود اضافه می کند: “به نظر می رسد مشکل شما ریشه عصبی دارد.” به راستی حقیقت این جمله چیست؟ چگونه می توانیم به خودمان کمک کنیم؟ آیا راهی برای ایجاد درد با منشأ عصبی وجود دارد؟

جلوه با پیشنهاد چندین راه حل در گفتگو به ما کمک کرده است. به گفته این روان درمانگر ، این گروه از بیماری ها به عنوان بیماری های روان تنی یا “روان تنی” شناخته می شوند. سردرد ، گرفتگی عضلات یا کشیدگی عضلات ، اختلالات روده و دستگاه گوارش ، نفخ ، درد یا سوزش معده ، تکرر ادرار ، یبوست ، اسهال و حالت تهوع ، تپش قلب و مشکلات عروقی ، تنگی نفس ، تاری دید و افتادگی پلک ها ، آسم و حتی در برخی موارد S و سرطان نیز می تواند نوعی روان تنی باشد.

البته “جلوه” اشاره می کند که هیچ جای نگرانی وجود ندارد و کلید درمان آنها ابتدا به دست خود شما و سپس به دست متخصصان علوم بهداشتی و رفتاری است. این متخصصان با ارزیابی دقیق مسائل و مشکلات ، چندین راهکار برای پیشگیری و درمان ارائه می دهند که یکی از مهمترین ابزارهای درمانی “آموزش احساسات” است.

جلوه در ابتدا چند سؤال مطرح می‌کند

چقدر با احساسات خود آشنا هستید؟ آیا شما در یک لحظه احساس خود را می دانید؟

وقتی از کسی انتظار رفتاری را ندارید و آن را در کمال ناباوری مشاهده می کنید ، پاسخ شما چیست و راه حل شما چیست؟ خودخواه هستید یا پرخاشگر؟

این روانشناس ادامه می دهد: اگر یکی از استراتژی های شما در هنگام عصبانیت ، اضطراب ، ناراحتی و ترس و … باشد ، رفتارهایی مانند خودخواهی و تحمل و درونی شدن عصبانیت ، قلدری ، عصبانیت ، سرزنش خود و دیگران ، گاز گرفتن و کنایه ، مسخره است غوطه ور شدن و غرق شدن بهتر است بدانید که با این رفتارها به ریشه های خود ضربه می زنید!

وی گفت: “افرادی كه به این روش ها رفتار می كنند معمولاً درد جسمی زیادی و كیفیت ضعیف روابط اجتماعی ، بین فردی و خانوادگی را تجربه می كنند. اگر می خواهید نتیجه را تغییر دهید ، به نظر می رسد كه تغییر رفتار شما بهترین گزینه است.” نیاز به تمرین دارد. این مهارت در ساده ترین شکل خود دارای سه مرحله است.

سه گام تا پیروزی 

درباره تأثیر این سه مرحله توضیح می دهد: مرحله اول شناخت احساس یا احساسات است. این بدان معناست که شما علاوه بر دانستن نام احساسات خود ، باید بتوانید هیجان خود را در لحظه اول تشخیص دهید. معمولاً اگر قادر به تشخیص آن احساس خاص مانند غم یا اضطراب نیستید ، احساسات دیگر مانند خشم و ترس جایگزین می شوند.

مرحله دوم پذیرش احساس است. یعنی هرچه احساسات خود را بیشتر انکار کرده و نادیده بگیرید ، بیشتر درگیر رفتارهای ناقص و مشاغل ذهنی می شوید ، بنابراین آنها را بپذیرید و برای غلبه بر بحران به دنبال راه حل باشید.

او احساسات را به عنوان آخرین مرحله برای غلبه بر بحران بیان می کند و می گوید: “به جای تخلیه احساسات ، باید آنها را ابراز کنیم ، یعنی به جای پرخاشگری ، باید بگوییم که این رفتار من را عصبانی کرده است ، یا به جای گریه کردن و بیش از این ، گفت که من به شدت از این ناراحت هستم. ” توصیف سرزنش در مورد انتظارات ما و ابراز احساسات و گفتگو در مورد موضوع به جای گاز گرفتن و کنایه مستقیم.

در پایان ، جلوه پیشنهاد می کند: وقتی احساس مثبت دارید ، علاوه بر ابراز احساسات منفی ، آن را بیان کنید. مهارتی که در علوم ارتباطات نوازش کلامی نامیده می شود و در نهایت منجر به رفاه شما و افزایش کیفیت روابط شما می شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =