در اینجا هفت ماده غذایی وجود دارد که در تقویت سلامت جسمی بسیار موثر هستند. علاوه بر این ، این منابع غذایی سرشار از ویتامین های C و E ، آهن و کلسیم هستند.
1- اسفناج: از آنجا که اسفناج کم کالری است ، حتماً آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
تحقیقات نشان داده اسفناج نقش مهمی در جلوگیری از لکه های پیری ، آب مروارید و تعدادی از سرطان ها و بیماری های قلبی عروقی دارد. می توانید اسفناج را با غذای پخته یا خام بخورید. انجام دادن.
2- آجیل: مغز بادام ، گردو منابع غنی از فیبر ، پروتئین و ویتامین E هستند و همچنین سرشار از امگا 3 و آنتی اکسیدان هستند. مصرف خام مغز بادام و گردو بسیار مفیدتر از بو داده است.
3- عسل: عسل ماده ای خوراکی نیست بلکه دارای خواص درمانی بسیاری است. در گذشته از عسل برای تسکین گلودرد استفاده می شد ، اما امروزه برای درمان زخم ها و مشکلات مربوط به معده و روده استفاده می شود.
عسل تأثیر زیادی در سطح آنتی اکسیدان های بدن دارد و بدن را از اثرات مضر محیط مانند دود سیگار و مواد شیمیایی محافظت می کند. همچنین ، عسل باعث افزایش باکتری های روده می شود. باید گفت که هرچه عسل تیره تر باشد ، آنتی اکسیدان بیشتری نیز دارد.
4. ماهی قزل آلا: ماهی سالمون یکی از خوشمزه ترین ماهی هایی است که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است. این اسیدهای چرب برای سلامت قلب بسیار لازم هستند. ماهی قزل آلا سرشار از پروتئین است و هنگام خرید مراقب باشید که دریای آزاد باشد.
5. جو دو سر: 10 سال پیش ، سازمان غذا و داروی ایالات متحده تأکید کرد که مصرف زیاد جو باعث کاهش کلسترول می شود. فیبر موجود در جو دوسر در کاهش کلسترول ، به ویژه LDL بسیار مثر است. توجه داشته باشید که با کاهش کلسترول فقط یک درصد ، خطر سکته مغزی بین 1 تا 3 درصد کاهش می یابد.
6. شکلات تلخ: شکلات سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند است و نقش موثری در کاهش فشار خون دارد اما به دلیل کالری زیاد ، سعی کنید مصرف شکلات تلخ را کاهش دهید.
7. تمشک: تمشک فقط برای طعم دادن به غذا نیست. وجود مقادیر زیادی آنتی اکسیدان در تمشک باعث اهمیت این میوه شده است. تمشک در کاهش بیماری های مربوط به پیری بسیار مفید است.
دیدگاهتان را بنویسید